RSS

Nieuwe activiteitencoach Jacqueline Slotboom

Dit item is verlopen op 03-05-2017.

In de gemeente Drimmelen is sinds januari 2017 een activiteitencoach actief.

Dit is iemand die ervoor zorgt dat er voor iedereen leuke activiteiten zijn, zodat iedereen een leuke daginvulling kan hebben.

Als nieuwe activiteitencoach wil ik me graag even voorstellen.
Ik ben Jacqueline Slotboom, getrouwd, heb twee kinderen van 19 en 16 jaar en werk al weer een jaar bij Surplus. Ik ben bij Surplus begonnen als buurtsportcoach van de gemeente Drimmelen. Ik heb toen gemerkt dat er al veel activiteiten georganiseerd worden hier in de diverse kernen. Dat is natuurlijk geweldig. 

Vrijetijdsbesteding

Ik zoek contact met mensen met leuke ideeën voor activiteiten en die ondersteuning nodig hebben bij de uitvoering daarvan.

Wilt u iets opzetten op het gebied van vrijetijdsbesteding en weet u niet goed waar u moet beginnen? Signaleert u ergens een vraag naar activiteiten en zoekt u een oplossing? Dan kunt u mij bellen of mailen.

Een belangrijke vraag die u zelf kunt stellen is: “Wat maakt uw dag een fijne dag en hoe kunnen we daar samen vorm aan geven.”

Door deze vraag is er aantal initiatieven ontstaan waar we nog vrijwilligers voor nodig hebben.  Denk hierbij aan een huiskamerproject in Hooge Zwaluwe en Terheijden, koffie met knutsel/brei/teken inloop in Terheijden en een eigen zomervermaak voor de dorpen Hooge en Lage Zwaluwe.

Ik kijk uit naar uw telefoontjes en mailtjes.

Informatie

Jacqueline Slotboom (activiteitencoach Surplus Welzijn), e-mail jacqueline.slotboom@surpuswelzijn.nl, telefoon 076-5027788/06-13185217 (bereikbaar op maandag, donderdag en vrijdag).