Ondernemen in de gemeente Drimmelen

Het is goed ondernemen in Drimmelen.

De gemeente Drimmelen is het blauwgroene gebied van West-Brabant, ontsloten door de A16 en A59 en aan de noordkant door het Nationaal Park De Biesbosch.
Binnen de zes kernen (Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden en Wagenberg) en het buitengebied vindt op vele manieren bedrijvigheid plaats, waarbij de nadruk ligt op de landbouw. Maar ook de bedrijventerreinen, die tezamen circa 40 ha vormen, zijn een belangrijk onderdeel van de economische activiteiten.
Op het gebied van recreatie en toerisme heeft de gemeente een gevarieerd aanbod. Van oudsher is dit gebied vooral bekend door het Nationaal Park De Biesbosch en de vele watersportmogelijkheden.Hiernaast heeft het gebied mooie fiets- en wandelroutes, leuke dorpskernen en gevarieerde verblijfsmogelijkheden.

Ook voor detailhandel biedt Drimmelen goede mogelijkheden. Het is gezellig toeven in de gemeente. Binnen de grotere kernen bestaat een breed winkelaanbod, daarnaast worden in de kleinere kernen initiatieven om een winkel te starten zoveel mogelijk gefaciliteerd.
De gemeente helpt u door middel van onderstaande onderwerpen graag op weg bij het ondernemen.