Praktische informatie over ondernemerschap

Onderneemt u in de gemeente Drimmelen? Of wilt u een onderneming starten in de gemeente Drimmelen? Maak dan kennis met de !

De gemeente Drimmelen wil een goed ondernemersklimaat faciliteren en een goede dienstverlening leveren aan gevestigde en startende ondernemers. Om goed in te kunnen spelen op de vaak specifieke vragen en behoeften van bedrijven, hebben ondernemers een eigen ingang bij de gemeente via de contactpersonen voor ondernemers. Ga voor de contactpersonen naar de pagina contactpersonen voor ondernemers.

Hebt u al concrete plannen maar wilt u weten of dit mogelijk is in de gemeente Drimmelen, dan kunt u vooroverleg omgevingsvergunning aanvragen.
Ga voor meer informatie naar de pagina vooroverleg.

Stappenplannen starten bedrijf

De volgende stappenplannen voor ondernemers zijn beschikbaar, ga hiervoor naar de pagina:


Informatie over het starten en laten groeien van uw bedrijf vindt u op onderstaande websites:

 • www.zzpwestbrabant.nl
  Themaworkshops over efficiënter en succesvoller ondernemen voor ondernemers uit West-Brabant met een onderneming tussen de 0 en vijf jaar.
 • www.starterslift.nl
  Starterslift richt zich op de (financiële) ondersteuning van starters en jonge bedrijven (tot 5 jaar) met een goed idee voor een innovatief product of een grensverleggende dienst dat kan uitgroeien tot een onderneming.
 • www.rewin.nl  
 • Regionale Ontwikkelingsmaatschappij West Brabant (076 - 5646780) REWIN helpt proactief, professioneel en kosteloos bij kantoor- en bedrijfsvestiging in West-Brabant en Business Development voor bedrijven in de drie regionale topsectoren  logistiek, maintenance en biobased economy.
 • www.ondernemersplein.nl
  (088 - 67 44 000) Van wetgeving tot belastingregels en van subsidies tot branche-informatie. Op Ondernemersplein.nl staat alle informatie van de (semi-)overheid die u nodig heeft om te ondernemen. Het betreft een samenwerking tussen Kamer van Koophandel, Belastingdienst, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), RDW, Antwoord voor Bedrijven, Centraal Bureau voor de Statistiek en het UWV.
 • www.kvk.nl
  Kamer van Koophandel (088-5851585) Inschrijvingen, Handelsregister, Advies & Informatie
 • www.imk.nl
  Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (088-9990000), Ondersteuning / professionalisering ondernemerschap
 • www.NLGroeit.nl  
  Online platform om het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten.