Sociale media

De gemeente Drimmelen App in de Android en Apple store

De gemeente Drimmelen App is beschikbaar in de stores van Android en Apple. Daarmee is Drimmelen de 15e gemeente die een App gelanceerd heeft in samenwerking met de leverancier SIM.  Door in de store te zoeken naar ‘Drimmelen’ wordt de App doorgaans snel gevonden. Een andere methode is door op onderstaande linken te klikken.

Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/gemeente-drimmelen/id626137675?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.simgroep.SIMApp.drimmelen

Gemeente Drimmelen nu ook op Facebook

De gemeente Drimmelen is te vinden op Facebook. De gemeente gebruikt deze Facebookpagina als extra nieuwskanaal om inwoners te betrekken bij beleid en projecten. In de gemeente Drimmelen zijn ruim 14.000 mensen van veertien jaar en ouder actief op Facebook.

Waarvoor gebruiken wij Facebook?

Op de Facebookpagina vragen wij actief naar de mening van inwoners. Dit doen wij door het plaatsen van vragen en stellingen over belangrijke maatschappelijke onderwerpen. Daarnaast staat er op de Facebookpagina nieuws over evenementen en uitjes.

Wat is het adres?

Het adres van de nieuwe pagina is: www.facebook.com/drimmelengemeente. Like ons en praat mee over Drimmelen.

Waar vind ik andere informatie?

Informatie zoals openingstijden, afval, producten en diensten kunnen inwoners vinden op de website drimmelen.nl. Met korte berichten op Facebook verwijzen wij door naar de website.

Hoe gaat de gemeente Drimmelen om met reacties op Facebook?

Reacties op stellingen laten wij onbeantwoord. Wij laten graag een discussie ontstaan tussen inwoners. Vragen over bestaande informatie verwijzen wij door naar de informatie op de website of naar de betreffende afdeling. Vragen naar onbekende zaken of standpunten leggen wij voor aan het college van burgemeester en wethouders. Het kan dan wat langer duren voordat er een antwoord is. De gemeente reageert overdag op werkdagen. Alleen bij grote calamiteiten reageren wij ook buiten werktijden op vragen over die calamiteit