Zoeken met hulp

Mijn naam is Daphne

Kan ik u helpen met het zoeken?

Mijn naam is Daphne.
Ik kan u helpen met het zoeken van informatie op de website van de gemeente Drimmelen. Ik kan een groot aantal pagina's voor u openen met de gevraagde informatie.

Een voorbeeld: als u 'Paspoort' intypt dan krijgt u een antwoord en ik open voor u alvast de pagina met de informatie over het paspoort.  Tevens lees ik voor u het antwoord voor. Een extra service voor mensen die slecht horen of lezen. 

Vaak hebben de antwoorden ook nog een relatie met andere onderwerpen.
Die vindt u weer onder het antwoord.

Deze zoekmethode met hulp is uitgebreid maar niet volledig. Wij hebben voor u de meest gestelde vragen samengesteld. Wilt u  zoeken in alle onderdelen van deze website?  Dan kunt u beter de geavanceerde zoekoptie gebruiken.

Ga hier naar 'Zoeken met hulp(er wordt een nieuw venster geopend)

 

 


Geavanceerd zoeken

Indien u op zoek bent naar documenten of plaatsingen van nieuwsberichten dan kunt u beter de zoekmachine van deze website gebruiken. Die doorzoekt op woorden of gedeeltes van woorden. In die zoekmethode kunt u ook nog eens in bepaalde ondedelen van deze website zoeken zoals bijvoorbeeld loket, bestuursstukken of nieuwsberichten.

Ga hier naar 'Geavanceerd zoeken'

 


U vindt niet wat u zoekt?

Wij proberen alle informatie zo goed en vindbaar mogelijk op onze website te plaatsen. Kunt u toch niet vinden wat u zoekt, bel dan met het algemene nummer 140162. Of stuur een e-mail naar gemeente@drimmelen.nl