Loket

Paspoort

Met een paspoort kunt u laten zien wie u bent (identificatie). Het is ook een officieel reisdocument. U kunt ermee reizen naar elk land in de wereld. Een paspoort is 10 jaar geldig voor personen die 18 jaar of ouder zijn. Een paspoort is 5 jaar geldig voor personen jonger dan 18.
Meer  informatie over paspoort 
Direct een afspraak maken

Identiteitskaart

Met een identiteitskaart kunt u laten zien wie u bent (identificatie). U kunt er ook mee reizen naar de meeste landen in Europa. U kunt geen visum laten toevoegen aan een identiteitskaart. Dit kan alleen bij een paspoort. Een identiteitskaart is 10 jaar geldig voor personen die 18 jaar of ouder zijn. Een identiteitskaart is 5 jaar geldig voor personen jonger dan 18.
Meer informatie over ID kaart                                                
Direct een afspraak maken

Rijbewijs

Met een rijbewijs kunt u in Nederland met een motorvoertuig op de openbare weg rijden. Voordat u rijexamen doet, moet u een Eigen verklaring invullen. Hiermee verklaart u dat u gezond genoeg bent om te rijden. Bent u geslaagd voor uw rijexamen? Dan vraagt u bij de gemeente uw eerste rijbewijs aan.
Meer informatie over Rijbewijs                                                        
Direct een afspraak maken

Verhuizen

U kunt uw verhuizing persoonlijk doorgeven aan het loket in het gemeentehuis. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de verhuizing per post of online door te geven. De gemeente past uw adres daarna aan in de Basisregistratie personen (BRP).
Meer informatie over Verhuizen

Online afspraak maken

U kunt  een afspraak maken voor de afdeling publiekszaken. U kiest de dag en de tijd die voor u uitkomt. Met een afspraak voorkomt u wachttijden.Wij werken uitsluitend in de middag op afspraak,  s’morgens is het vrije inloop.
Voor welke producten kunt u een afspraak maken?
Paspoort / Rijbewijs / Uittreksels / Aangifte geboorte/Erkenning / Overlijden / Verklaring omtrent gedrag / Verhuizing / Bouwzaken

U kunt een afspraak maken voor de volgende tijdstippen:
Maandag t/m donderdag van 14.00 uur tot 16.45 uur. Vrijdag van 14.00 uur tot 15.45 uur
Ga naar de pagina 'Afspraak maken'

Digitale en PDF formulieren

Op de pagina formulieren vindt u een overzicht van alle formulieren die u via deze website kunt invullen om een aanvraag of melding te doen. De formulieren vindt u ook verspreid over de website, bij het bijbehorende onderwerp.
Ga naar de pagina 'Formulieren'

Overzicht van alle producten van A t/m Z

Op deze pagina vindt u de producten en diensten van de gemeente Drimmelen. U kunt op een van de letters klikken. U krijgt dan alle onderwerpen met die letter te zien. Een andere manier is om in het zoekvenster een trefwoord/zoekterm in te typen.  Vervolgens krijgt u het betreffende product of alle producten met  uw zoekterm. Ook kunt u nog aangeven of u ook in andere overheden wilt zoeken. In het overzicht 'Alle producten van A t/m Z' kunt u een keuze maken uit alle producten van de gemeente Drimmelen.

Zoeken
Kies een beginletter voor een overzicht van producten die beginnen met de letter:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Informatie over uw dorp
Dorpen in Drimmelen Ga naar Lage Zwaluwe Ga naar Drimmelen Ga naar Hooge Zwaluwe Ga naar Made Ga naar Wagenberg Ga naar Terheijden
Klik op één van de dorpen op het bovenstaande kaartje.